fredag den 28. august 2009

Mange 'missing links' for cyklister


Cykelstierne langs Søerne har et stort 'missing link' ved Søpavillonen – men cyklisterne finder ud af det alligevel! Bare synd for fodgængerne. Foto: JG
Bryggebroens cykeltrafik skal have lettere forbindelse til Vesterbro, skriver politiken.dk, så det et et af de projekter, som Københavns Kommune gerne vil have sat i værk med støtte fra regeringens støttepulje for cykeltrafik. En del af projektet skal være en cykelrampe, hvor cyklisterne i dag skal bære cyklerne op ad en snæver trappe ved indkøbscenteret Fisketorvet.
»Det er i øjeblikket det største missing link i cykelruterne«, mener teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam (R). »Det er helt katastrofalt og pinagtigt, at vi byder cyklisterne det«»Det er i øjeblikket det største missing link i cykelruterne«, bliver teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam citeret for.
Skulle det virkelig være det største? Jeg passerer dagligt et større missing link, vil jeg påstå: Søruten ved Søpavillonen. Det føles som 100 meter forhindringsløb at komme fra Peblinge Sø til Skt. Jørgens Sø, også for fodgængere.

Ingen kommentarer: