fredag den 30. januar 2009

Modeuge med fristil

En række kreative folk åbner modeugen i København før tid med en 'fristil' over læskedrikken Schweppes’ slogan »slightly more sophisticated« – og i samarbejde med modemagasinet Cover. De kreative er designere, grafikere, stylister, fotografer og kunstnere, og de har fået frie hænder til at skabe værker, der »... bevæger sig i grænselandet mellem kunst og mode og leverer et udfordrende kig på moden netop nu«, som det formuleres.
Værkerne indgår i en publikation, som vil være at finde på en række 'fashion spots' under den københavnske modeuge, og som også Kunstnerne er: grafikeren Christian Zander (som optræder under aliasset The Emperor of Antartica), fotografparret Barbara Hvidt og Jan Gleie, 7inch, kunstmodevirksomheden MoonSpoon Saloon, kunstneren Ida Kvetny, der arbejder sammen med designeren Tilde Bjerregaard, kunstneren Isabel Berglund, samt de New York-baserede art directors Julie Lysbo og Jacob Wildschiødtz.
Der er fernisering fredag 30. januar kl. 17.00-20.00 på galleri Club Shop i Nansensgade 35, og udstillingen kan ses i hele modeugen kl. 11.00-14.00. Selve modeugen begynder 3. februar.

Ingen kommentarer: